söndag 15 april 2012

Stjärntecken

Stenbocken är ett jordnära stjärntecken med mycket stark disciplin. Stenbockar är ärliga och trygga i sig själva och fungerar som någon man kan stötta sig mot när man behöver stöd i livet. De är mycket självständiga och har ingenting emot att vara för sig själva. De behöver med andra ord inte andra människor för att bli lyckliga. 

Stenbockar stressar inte fram beslut eller förändringar. De tänker noga igenom allt de gör och planerar noga. De är väldigt målmedvetna men följaktligen inte så spontana. Istället är de viljestarka och besitter mycket tålamod. Deras envishet kan försätta berg och de ger inte upp förrän de har lyckats med vad det nu är de företar sig. 

Ibland kan stenbockar tyckas alltför seriösa och de har väldigt höga krav på sig själva. Kanske skulle en del av dem må bra av att släppa loss lite ibland? De håller gärna fast vid gamla traditioner och gör som de alltid har gjort vilket kan upplevas som lite tråkigt av människor runt omkring dem. 

Stenbockar älskar pengar, kanske mer än något annat stjärntecken. God ekonomi är ett måste för dem och ibland värderar de detta högre än relationer med andra människor. 

1 kommentar:

  1. Är du säker på att de inte är JAG som är Stenbock? :-P

    SvaraRadera